Menüü

Müük-paigaldus-hooldus

Õhk-vesi soojuspump aastateks

Õhk-vesi-soojuspumbaga toodate puhast ja soodsat soojust kodus, kus on vesikütte jaotusvõrk, näiteks vesiradiaatorid või põrandaküte. Seda saab paigaldada kodu peamiseks soojusallikaks või mõne muu küttesüsteemi toetamiseks. Õhk-vesi soojuspumpa on lihtne kasutada. Säästate küttearvelt kuni 60 protsenti!

Miks kaaluda õhk-vesi soojuspumpa?

Investeering, mis tasub end ära

Õhk-vesi soojuspump toodab aastas kuni 1500 – 2000 eurot küttekulude kokkuhoidu võrreldes näiteks õli- või elektriküttega. Õhk-vesi soojuspumba elutsükli jooksul teenitav sääst võib ulatuda mitmekümne tuhande euroni. Lisaks säästmisele tõuseb ka teie eluruumi väärtus.

Investeerimine elamismugavusse

Õhk-vesi soojuspumbaga saate kontrollida oma kodu temperatuuri ja nautida pidevat soojust aastaringselt. Õhk-vesi soojuspumpade kaugjuhtimispult ja intelligentsed funktsioonid muudavad kasutamise lihtsaks ja mugavaks.

Roheline mõtlemine

Valides energiasäästliku ja keskkonnasõbraliku õhk-vesi soojuspumba, vähendate selgelt oma süsiniku jalajälge. Meie uued energiasäästlikud Atlantic õhk-vesi soojuspumbad kasutavad keskkonnasõbralikku R32 külmaainet. Uute mudelite süsiniku jalajälg on kuus korda väiksem kui vanadel mudelitel.

Õhk-vesi soojuspump Kliima Agentuuri kaudu

1.
Konsultatsioon

Kaardistame, milline õhk-vesi soojuspump sobiks Teie koju kõige paremini ja vastame meeleldi tekkivatele küsimustele.

2.
Projekteerimine

Vajadusel aitame teid projekteerimisel ning seadme paigalduse seadustamisel, ehk abistame ehitusteatise ja kasutusloaga. Meie tiimis töötab oma arhitekt ja projekteerija, kogu meeskonnal on ala kogemust 17 aastat (aastast 2007), ning me läbime pidevalt täienduskoolitusi.

3.
Paigaldamine

Toome pumba kohale, paigaldame ja seadistame. Meie jaoks on tähtis teha tööd ausalt ja nii, et klient oleks rõõmus ka pärast paigaldust. Meil on külmamehaanik tase 3 ning sisetööde elektriku tase 4 paberid, nii Eesti (MTR) kui ka Soome (TUKES) registrites. Meil on kogemus rohkem kui 4000 soojuspumba projektijuhtimises, müügis, paigalduses ja hoolduses.

4.
Hooldus

Korralik küttesüsteemide hooldus tagab seadmete pikaajalise töökindluse ja aitab hoida kokku küttekulusid. Pakume hooldusteenust ning anname Teile nippe mida ise ära teha, et Teie õhk-vesi soojuspump soojendaks teie kodu võimalikult tõhusalt pikki aastaid.

Taga muretu elu regulaarse hooldusega

Korralik küttesüsteemide hooldus tagab seadmete pikaajalise töökindluse ja aitab hoida kokku küttekulusid. Pakume hooldusteenust ning anname Teile nippe mida ise ära teha, et Teie õhk-vesi soojuspump soojendaks teie kodu võimalikult tõhusalt pikki aastaid.