Menüü

Müük-paigaldus-hooldus

Konditsioneeriga värskendav sisekliima

Konditsioneer jahutab tõhusalt nii kodus, suvilas kui ka kontoris. Mõnusalt jahedat siseõhku saavad nautida kogu pere, sealhulgas lapsed, vanurid ning lemmikloomad. Kliima Agentuuri valikus on ka konditsioneere mida saab paigaldada nii rõduga kui ka ilma rõduta korterisse.  Paigaldamiseks on vajalik ühistu luba, ning meie professionaalne meeskond nõustab hea meelega lubade küsimustes.

Kolm põhjust paigaldamiseks

Kerglevalt ja mugavalt

Konditsioneeriga jahutate ruumid kiirelt ja mugavalt ning hoiate sisekliima soovitud temperatuuril. Kaugjuhtimise abil saate näiteks suvekodu sisekliima sobivaks reguleerida juba enne kohalejõudmist.

Meeldiv siseõhk

Puhas siseõhk on Teie pere tervise alus. Kliima Agentuur pakub  konditsioneere, mis eemaldavad tõhusalt siseõhu saasteained nagu tolm, õietolm ja muud allergeenid. See toob allergikutele märkimisväärset leevendust ja edendab kõigi Teie kodu elanike heaolu.

Kodu väärtuse tõstmine

Kodu on investeering – nii rahaliselt kui emotsionaalselt. Meie tagame, et Kliima Agentuuri poolt paigaldatud konditsioneerid aitavad hoida Teie kodu heaolu mõnusana, samal ajal hoone konstruktsioonid püsivad terved, tänu õigesti planeeritud ja kvaliteetselt paigaldatud seadmele.

Tänapäevased konditsioneerid Kliima Agentuuri kaudu

1.
Konsultatsioon

Piisav jõudlus ja õigesti paigutatud konditsioneer tagab mõnusa sisekliima ja juhib liigse niiskuse planeeritult, mis aitab säilitada kodu väärtust ja hoida konstruktsioone aastast aastasse tugeva ja tervena. Aitame leida Teie kodu heaolu silmas pidades selle õige pumba!

2.
Projekteerimine

Vajadusel aitame teid projekteerimisel ning seadme paigalduse seadustamisel, ehk abistame ehitusteatise ja kasutusloaga. Meie tiimis töötab oma arhitekt ja projekteerija, kogu meeskonnal on ala kogemust 17 aastat (aastast 2007), ning me läbime pidevalt täienduskoolitusi.

3.
Paigaldamine

Toome seadme kohale, paigaldame ja seadistame. Meie jaoks on tähtis teha tööd ausalt ja nii, et klient oleks rõõmus ka pärast paigaldust. Meil on külmamehaanik tase 3 ning sisetööde elektriku tase 4 paberid, nii Eesti (MTR) kui ka Soome (TUKES) registrites. Meil on kogemus rohkem kui 4000 soojuspumba projektijuhtimises, müügis, paigalduses ja hoolduses.

4.
Hooldus

Korralik konditsioneeride hooldamine tagab seadmete pikaajalise töökindluse ja aitab hoida kokku energiakulusid. Pakume hooldusteenust ning anname Teile nippe mida ise ära teha, et Teie konditsioneer töötaks tõhusalt pikki aastaid.

Konditsioneer Midea Blanc

Konditsioneer Gree Pular

Konditsioneer Daikin Sensira

Unico konditsioneer Pärnus

Ilma välisseadmeta konditsioneer Unico

Taga muretu elu regulaarse hooldusega

Korralik konditsioneeride hooldus tagab seadmete pikaajalise töökindluse ja aitab hoida kokku energiakulusid. Pakume hooldusteenust ning anname Teile nippe mida ise ära teha, et Teie kodune sisekliima oleks värskendav ja tõhusalt jahutatud pikki aastaid.